esmaspäev, 16. november 2015

Review: Farmi kõrvitsa-virsikujogurt



Avastasin täna poeriiulilt täiesti juhuslikult kaks huvitavat jogurtit - Farmi viigimarjajogurti ning kõrvitsa-virsikujogurti. Kuigi ma pole eriline jogurtisõber ning tarbin piimatooteid üldiselt vähe, otsustasin siiski proovida, sest mõlemad maitsed on huvitavad ja kuidagi nii teistmoodi. Ja ei kahetse üldse!

Kuna esimesena avasin kõrvitsa ja virsikumaitselise jogurti, otsustasin anda oma hinnangu just sellele. Võib vist öelda, et olen leidnud oma uue lemmiku - see maitse on lihtsalt nii mõnus! Neil, kellele väga kõrvits ei maitse, ei tasu karta, see kõrvitsamaik on vaevutuntav ning tasandab just magusa virsiku maitset pisut mahedamaks. Mõnusaid mahlaseid virsikutükke on ka piisavalt ning isegi minul, kes tavaliselt üht jogurtit kunagi lõpuni ei söö, kadus see paari minutiga.

Kõigile neile, kes laktoosi ei talu, on see jogurt samuti sobilik ning mis veelgi parem - sisaldab lisaks jogurtibakteritele ka piimhappebaktereid. Kes aga jälgib kaalu või soovib niisama tutvuda täpsemalt sellega, mida see jogurt sisaldab, saab seda teha SIIN.

Kas Sina oled juba Farmi uusi kooreseid jogurteid proovinud? Milline on neist Su lemmik?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar