esmaspäev, 14. detsember 2015

Mida kanda jõulupeol?

Täpselt nädala aja pärast toimub meie ettevõttes jõulupidu, nii et praegu on küll viimane aeg hakata mõtlema sellele, mida peole selga panna. Kuna kannan igapäevaselt palju musta, tahaksin peol natuke erineda ning panustada rohkem värvidele. Täna hommikul H&M'ist läbi jalutades silmasin päris mitut huvitavat riideeset, nii et teen nüüd natuke H&M'ile tasuta reklaami ja tutvustan neid teile ka. Typical white girl'ile omaselt on see bränd Zara ja River Islandi kõrval kiirmoekettidest mu vaieldamatu lemmik. Kes on ka samasugune asjade viimasele hetkele lükkaja, saab alljärgnevast postitusest loodetavasti pisut inspiratsiooni.

Esimesena nägin seda imelist rohelist seelikut. Minu arvates on see täpselt sellist "jõuluvärvi" ja mõnusalt sillerdav. Jõulupeol seda kandes ilmselt märkamatuks ei jääks. Eelmisel aastal oli H&M'is ka midagi taolist, aga ilma selle vinge natuke Gatsbyliku mustrita. Muidugi ei suutnud ma seda külma südamega poodi jätta, vaid võtsin ta endale koju kaasa.
Kodulehelt ma küll hetkel pilti ei leidnud, kuid vähemalt Kristiine H&M'is on selliseid iludusi ootamas veel üsna mitu.

Kuigi ma ei ole tegelikult eriline kleidikandja, siis otsustasin, et ükski pidu ei ole õige pidu ilma kleidita. Nii et see seelik jääb hetkel kappi oma aega ootama. Pärast jõulupidustusi on ju ootamas veel aastavahetus!

Välistades kõik mustad ja hallid valikud, on H&M'is lisaks sellele seelikule veel muudki põnevat. Näiteks SEE punane kleit, mis on nii-nii jõululik, aga samas nii-nii seksikas! Mulle on hakanud väga meeldima see midi pikkus ning kõrge pihaga pliiatsseelikud. Kuna ma tavaliselt väldin punast kui tuld, oleks sellises toonis kleit hea vaheldus.



Või siis näiteks SEE pitskleit. Jällegi imeline midi-pikkus ja punane värv, aga natuke teises võtmes. Mis teeb selle kleidi eriliseks on see, et vooder lõppeb enne ning jalgu katab põhimõtteliselt vaid pits. Väga hot, kas pole?

Kui sulle pits meeldib, aga punane ei ole päris sinu jaoks, siis miks mitte proovida hoopis SEDA rohelist kleiti. Stiilne krae ning armas sakiline alläär annavad kindlasti plusspunkte.

Kes muidu litreid kanda ei julge, siis jõuluajal võib natuke "üle võlli panna" ning püüda kõikide nende vilkuvate tulukestega konkureerida. Palju selliseid üritusi ikka on, mis nõuavad pidulikku riietust. Miks mitte siis need paar korda aastas täies ehtes särada nagu juudi jõulupuu ning samas mitte näha välja ülepakutud. Miks mitte kanda siis jõulupeol just SEDA kleiti. Kuigi see ei ole võib-olla päris klassikaline jõuluvärv, meeldib ta mulle ikkagi. Kellele see burgundiatoon tundub liiga võõras, siis valikus on ka vana hea ja turvaline must.


Kui klassikaline kleit tundub kuidagi igav, võid valida hoopis SELLE seeliku ja SELLE topi ning saavutada seksika ja stiilse, samas jõulupeole täiesti sobiva outfit'i.


Valikut on H&M'is igastahes küllaga ning kui ükski minu poolt näidatud kleit ei ole päris see õige või tunduvad värvid liiga kirkad, siis võrratuid musti kleite oli seal tohutult!

Kas Sinul on juba jõulupeo outfit välja valitud?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar